In English
Workshops

Herunder finder du de typer workshops, vi tilbyder i øjeblikket. Hvis jeres virksomhed har andre behov i forbindelse med B-certificering, tilbyder vi skræddersyede løsninger.

Kulturchok – hvordan man opdager og udnytter den nye innovationskultur bedst
I denne workshop gennemgår vi de typiske stadier et individ eller en gruppe gennemgår, når man stifter bekendtskab med en ny ”kultur”. Hvordan kan man hurtigst komme igennem de svære stadier frem til hurtigst mulig integration? Hvor har man i forvejen tilpasningskompetencer, og hvor skal der tilføjes nye? Hvad gør jeres virksomhed bedst, og hvor kan I udvikle jer?

A- og B-mennesker – naturlige fordomme og fornyet forståelse
Det kan være svært at forstå, hvorfor der skal være fokus på B-mennesker eller individuelle dags- og arbejdsrytmer. Denne workshop gennemgår, på hvilken måde A- og B-mennesker er forskellige, hvor de ligner hinanden og med hvilke metoder, man kan mødes og forstå hinanden for øget samarbejde og fælles gruppeidentitet.

Hvordan bliver man en god B-ledelse? Teknikker til innovativt B-lederskab
Den vigtigste medspiller til en succesfuld omstilling til B-virksomhed er ledelsens erfaring, engagement og indsigt i B-kulturen og dens fordele. Denne workshop har fokus på, hvorledes medarbejdere med ledelsesroller bedst kan støtte og inspirere til virksomhedens kontinuerlige omstillinger til nye og bedre arbejdskulturer nu og på lang sigt.
Gammel Mønt 19A,3 DK 1117 København K Tel: +45 2893 8973 info@b-productive.dk
 
Webdesign: Spagat